Arany Media Digital Agency full service reklámügynökség

Az Arany Digital Agency kreatív kommunikációs ügynökség üzleti és stratégiai vezetője lett a Mind Mate Inspiráció Egyesület kommunikációs vezetője

Az Arany Media Digital Agency kreatív kommunikációs ügynökség üzleti és stratégiai vezetője, az fmbusiness.hu portál főszerkesztője lett a Mind Mate Inspiráció Egyesület kommunikációs vezetője

Pár év közösségi formában történő együttműködést követően a napokban megalakult a Mind Mate Inspiráció Egyesület (MMI). A civil szervezetet 11 sikeres üzleti, fenntarthatósági, szervezetfejlesztési és digitális szakember, mesterelme jelleggel együttműködő témafelelős mentor alapította azzal a céllal, hogy az emberek és szervezetek egyéni, szakmai és üzleti fejlődését segítse, vagy ahogy az alapítók mondják: „jobbá és jövőtudatossá tegyük a világot – önzetlenül”.

Az elnökségben öten foglalnak helyet. Elnöknek Pintér Gábort, az MMI megálmodóját és létrehozóját választották, alelnöknek pedig a számtalan díjjal elismert IT-vezetőt, a Neumann János Számítógéptudományi Társaság (NJSZT) egykori ügyvezető igazgatóját, Alföldi Istvánt nevezték ki. A menedzsmentben szintén 5 évre szóló megbízást kapott Balogh Attila (titkár, stratégiai vezető), Arany Gábor (kommunikációs vezető, az Arany Media Digital Agency üzleti és stratégiai vezetőjét) és Nemes Gábor István (humán politikai és fenntarthatósági vezető).

A civil szervezet alapításában részt vett Becskeházi-Tar Judit Erzsébet, Ferencsák Tímea, Kúsz Péter, Németh László, Pál Sándor Ede és Szekrényi Péter mentorok, témafelelősök is.

Arany Gábor: közösségből egyesület lettünk, de a cél nem változik, jót tenni, hogy mások is jót tegyenek

„A szervezetben, a szervezetért dolgozni óriási megtiszteltetés. Képzavarral élve: egy inspiráló civil szervezet mindennapi munkájában részt venni nem mindennapos tevékenység. Ennek a sok esetben szívből jövő pro bono, de nagyon komoly szakmai tevékenységnek van egyfajta motivációs üzenete is: tegyél jót, hogy mások is jót tehessenek, segítsd, inspiráld őket, hogy ők is inspirálhassanak másokat” – mondta Arany Gábor, az MMI kommunikációs vezetője, körforgásos CSR témafelelős.

A cikk teljes terjedelemben, további nyilatkozatokkal a digitalhungary.hu oldalán érhető el.