Arany Media Digital Agency full service reklámügynökség

Segítünk felpörgetni a bizniszt.

Lehet, hogy csak havi Google és social media hirdetésekre van szükséged, lehet, hogy médiamegjelenésekre, újságcikkekre, de az is lehet, hogy mindezek egyben – egy nagyobb cél érdekében. Egy ügynökség, több szakterület, rengeteg inspiráció, még több siker. Marketingkampány tervezése és menedzselése egy kézből.

SZENVEDÉLYÜNK a siker.

Marketingkampány tervezés

Olyan reklámkampányokat tervezünk, amellyel népszerűvé tesszük a márkát, a cég szolgáltatásait. Hogy mi lesz a marketingkampány eredménye? Szemmel is jól látható weboldal-látogatottság növekedés, majd szépen növekvő érdeklődői (adat)bázis.

Marketingterv. Olyan hirdetési és kommunikációs stratégiát tervezünk, amelyet utána szakembereink életre is keltenek.

Beszélünk a márkáról. Ismerjük a célcsoport szokásait, online és nyomtatott újságokban éppúgy otthonosan kommunikálunk, mint a közösségi médiában.

Márkaépítés. Ismertté és pozitív érzelmekhez köthetővé tesszük a márkát. Brandépítő kampányokat tervezünk, optimalizálunk.

Sportmarketing, sportkommunikáció és sportszponzoráció szolgáltatás cégeknek, sportolóknak, sportrendezvényeknek. Szponzori megállapodás tervezésével, sport- és eseménykommunikációval növeljük a márka, a sportoló vagy éppen a sportrendezvény népszerűségét, megmutatjuk az emberi értékeket, szerethetővé tesszük a márkát. Ide tartozik a sportolói márkaépítés is. 

 

 

A belső és külső kommunikációval segítjük a HR munkáját, növeljük a cég sikerességét, tesszük szerethetővé a brandet. A fluktuáció megállításával, az elégedett munkatársakkal érjük el az ügyfélelégedettséget.

 

Internetes digitális újságot és nyomtatott márka magazint szerkesztünk újságíró és szövegíró szakemberekkel, szerkesztőségi háttérrel. Márkamagazinok, sajátmédia felépítése és üzemeltetése az Arany Media kommunikációs szakembereivel. 

 

DIGITÁLIS TARTALMAKAT KÉSZÍTÜNK​.

ONLINE MEGJELENÉS​

Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, Linkedin és még hosszasan sorolhatnánk. Platformok, ahol a célközönséged napi szinten eléred – drága tv-reklámok helyett költséghatékonyan. Saját médiát tervezünk és fiatal generáció bevonásával napi szinten menedzselünk. 

Magyarországon az aktív Facebook felhasználók száma több mint 6,5 millió, az Instagram felhasználók száma pedig már meghaladta a 2,5 millió főt. Hány felhasználót célozzunk meg hirdetéseddel? 

26 év médiatapasztalatával rendelkező szakembereink segítenek a precíz targetálásban. Megtervezzük, hogy melyik újságban, milyen platformon, mikor és kinek jelenjen meg a hirdetésed.

Szeretnél végre a konkurencia elé kerülni, vagy  az a fontos, hogy a Te hirdetésed legyen az első? A Google találati lista első oldalára hozunk. Előzd meg konkurenseidet akár már holnap a Google Ads (adwords) hirdetéssel. 

Felpörgetjük a social kommunikációdat. Facebook kampányokat tervezünk, hirdetéseket készítünk és optimalizálunk. 

VÁSÁRLÁST ÖSZTÖNZÜNK.

Digitális megoldások

Digitalizált világunkban az értékesítési stratégiát a digitális kommunikáció gyorsan sikerre tudja vinni. Tapasztalatból mondjuk, hiszen mindent mérünk. Használjuk ki az online térben rejlő lehetőségeket. Megtervezzük, kivitelezzük.  

Friss, letisztult weboldalakban hiszünk. A honlap tervezésében UI/UX szakember támogatja a weboldalfejlesztők munkáját. 

A SEO, a keresőoptimalizálás ma már az egyik legfontosabb digitális reklámügynökségi, kommunikációs és fejlesztői munka. Kerülj weboldaladdal a Google kereső első oldalára! A keresőoptimalizálás digitális szakemberek csapatmunkája. Fejlesztőnk és kommunikációs szakemberünk együtt dolgozik azon, hogy weboldaladat ne csak megtalálják, minél előkelőbb helyen lássák. Megelőzve a onkurenciát.

 

Segíthetünk?

Személyesen egy kávé mellett, telefonon vagy emailen?