Arany Media Digital Agency full service reklámügynökség

Reklámügynökségi CSR

Reklámügynökség CSR - Egy hét alatt két kisteherautónyi ajándékot gyűjtött rászorulóknak Arany Gábor és az Arany Media Digital Agency reklámügynökség.

Egy hét alatt két (majd egy újabb) kisteherautónyi ajándékot gyűjtött rászorulóknak Arany Gábor és az Arany Media Digital Agency reklámügynökség partnereivel. Kilenc kistérségi településen élő nehéz sorsú családnak, gyermeknek segített a kommunikációs reklámügynökség.

Karácsony közeledtével már megszokott: Arany Gábor kommunikációs szakember egy hétre az íróasztalt autóra cseréli, hogy rászoruló családoknak, gyermekeknek segítsen, hogy mosolyt csaljon a nehéz helyzetben élők arcára.

Ez nem csak anyagi segítség, egyfajta lelki támogatás, amire egyébként minden embernek szüksége van, de kiváltképp azoknak, akik nélkülözni kénytelenek, akik fáznak, akiknek nincs másik ruha, nincs játék, akiknek támogatás, segítség nélkül nincs esélyük mosolyra fakadni.  El sem tudjuk képzelni, hogy ezeknek az embereknek, gyermekeknek a hétköznapok mellett a karácsony milyen lehet…” – hangsúlyozta az anyagi javak mellett a társadalmi felelősségvállalás-program érzelmi kötődését is Arany Gábor.

Társadalmi felelősségvállalás – Esély a veresegyházi kistérség rászorulóinak

Idén Veresegyház Kistérség ESÉLY Szociális Alapellátási Központon keresztül a Veresegyházi Kistérség kilenc településén (Erdőkertes, Veresegyház, Vácegres, Csomád, Váckisújfalu, Vácrátót, Galgamácsa, Váchartyán, Rád) élő rászorulókat segítette a szakember és csapata.

A Veresegyház Kistérség ESÉLY Szociális Alapellátási Központ család és gyermekjóléti szolgáltatást és szociális alapellátást végez a térségben. Egész évben számítanak a segítségre, de karácsonykor kiemelten.

Idén is nagyon sok ismerősünk, barátunk, partnerünk állt az adománygyűjtő kampányunk mellé. A néhány napos kampánnyal két kisteherautó rakterét tudtuk megtölteni az adományokkal, ez óriási büszkeség számunkra. A felajánlások között volt ruha, játék, könyv, bútor, roller, tartós élelmiszer, és még egy nagy méretű léghoki is. Nagyon jó érzés volt úgy átadni az adományt, hogy pakolás közben a Veresegyház Kistérség ESÉLY Szociális Alapellátási Központon munkatársai megosztották velünk, hogy melyik adomány hogyan és kiknek fog eljutni. A roller például egy 5 gyermekes családhoz fog kerülni, ahol a gyerekek már régóta vágytak egy ilyen eszközre. De mint megtudtuk, a bútorokat is rögtön egy nélkülöző családhoz viszik. A léghoki pedig a rászoruló gyerekek táboroztatásánál lesz nagy segítség” – mondta boldogan Arany Gábor, a reklámügynökség üzleti és stratégiai vezetője.

„Köszönet az Arany Digital Agency reklámügynökségnek”

„Köszönet az Arany Digital Agency reklámügynökségnek”

Hálásan köszönjük Arany Gábornak és az Arany Digital Agency-nek a felajánlást, örülni fognak neki a gyerekek” – köszönte meg a segítséget az intézmény facebookposztjában Nagyné Gódor Csilla intézményvezető.

Az Arany Media Digital Agency és az Arany Média Hírügynökség szerkesztőségének jótékonysági akciójáról a bdpst.24 és az fmbusiness.hu is beszámolt.

Frissítés: karácsony előtt egy nappal újabb adományt indítottunk útjára – ezúttal bútorokkal pakoltuk meg a kisteherautó rakterét.