Arany Media Digital Agency full service reklámügynökség

Akkreditáció, cikkírás, inspiráció – Dubaji Világkiállítás

Arany Media Digital Agency digitális kreatív-, kommunikációs reklámügynökség

Az Arany Media Digital Agency kommunikációs ügynökség szakemberei – Mihalovics Réka és Arany Gábor –  akkreditációt kaptak a Dubai 2020 Expo-ra, ahonnan helyszíni tudósítást készítettek egy online újság számára.

Inspirációként is felér az, amit a dubaji expón láttunk, átéltünk – mondta Arany Gábor, az Arany Media Digital Agency vezető kommunikációs szakembere.

Az emberiség és a világ kultúráinak hat hónapos globális ünnepén az Arany Media Digital Agency

Az Arany Media Digital Agency full service reklámügynökség, melynek egyik meghatározó üzletága a kommunikáció, tartalomgyártás. Kommunikációs ügynökségünk szerkesztő-újságíró és szövegíró szakemberekkel újságokat szerkeszt, újságcikkeket készít, magazinokat készít. E csapat két ügynökségi vezetője, Mihalovics Réka (Communications Specialist, Brandmanager, Head of Content) és Arany Gábor (CEO, Head of Business and Strategy) abban a megtiszteltetésben részült, hogy akkreditációt nyert a – koronavírus-járvány miatt 2022-re áttolódott, fél éven át tartó – dubaji világkiállításra.

Mihalovics Réka, Communications Specialist, Brandmanager,
Head of Content

Az Egyesült Arab Emírségekbeli landolásunkkal egy időben kaptuk a dubaji sajtóosztálytól a hírt: meghaladták a 20 milliós látogatói létszámot, ami természetesen egy újabb látványos ünnepséget eredményezett. Mert amit lehet, azt fényjátékkal, tűzijátékkal vagy éppen szökőkútshow-val Dubajban megünnepelnek.

Az utolsó hetekben láthatóan egyfajta „kapuzárási pánik” lett úrrá az embereken és hatalmas látogatói tömeg indult el. A felejthetetlen, fél évig tartó Expo2020 Dubai kiállításra végül több mint 24 millió látogató érkezett a világ minden tájáról.

Dubajoztak a kommunikációs ügynökség contentgyártói

Csak nem úgy… Helyszíni tudósítás a kreativitás, az innováció, az emberiség és a világ kultúráinak hat hónapos globális ünnepéről – Expo2020 Dubai. Ha egy szóval kellene jellemezni a dubaji világkiállítást, a pavilonokat, amik valójában építészeti csodák, akkor azt mondanánk: lélegzetelállító. De ha csak ennyit mondunk, akkor az olyan, mintha a bejáratnál megálltunk volna. Tovább haladva azt tapasztaltuk, ami Dubajra jellemző: itt minden nagyobb, minden látványosabb, minden lenyűgözőbb. Az Arany Media kommunikációs ügynökség contentgyártóinak képes beszámolója a Dubai Expo 2020-ról ide kattintva olvasható.