Arany Media Digital Agency full service reklámügynökség

Arany Gábor az új üzleti és stratégiai vezető

Arany Gábor, Arany Media Digital Agency full service reklámügynökség, CEO, üzleti és stratégiai vezető

11 év full service reklámügynökségnél betöltött operatív igazgatói tapasztalattal a háta mögött szeptembertől Arany Gábor az Arany Media Digital Agency reklámügynökség üzleti és stratégiai vezetője.

Arany Gábor 11 év után távozott az Armadillo full service reklámügynökség operatív igazgatói posztjáról. A kommunikációs szakember 2011. januárjában account managerként ügyféloldalról csatlakozott az akkor még leginkább grafikai munkákra és gyártásokra specializálódott kreatív ügynökséghez. Arany Gábort rövid időn belül stratégiai vezetőnek nevezték ki. 2012. év végén az Armadillo operatív igazgatója lett – írta a kreativ.hu.

Arany Gábor, CEO, stratégiai vezető, Arany Media Digital Agency full service reklámügynökség.
Arany Gábor, CEO, stratégiai vezető, Arany Media Digital Agency full service reklámügynökség

A kommunikációs szakember kulcsszerepet vállalt a full service ügynökség felépítésében, az új divíziók létrehozásában. Sportmúltjából hozott utánpótlásnevelés példája alapján ő indította el az Armadillo gyakornoki programját 2012-ben. A programban részt vevő fiatalok közül később többen sikeres karriert indítottak. Mint azt a reklámügynökségi szakember az onbrands.hu-nak elmondta, erre kiemelten is büszke.

300 kreatív-, kommunikációs és reklámügynökségi projekt

Közel 300 ügyfél-projekttel a háta mögött Arany Gábor augusztus utolsó napjával távozott a operatív igazgatói pozíciójától. Szeptembertől az Arany Media Digital Agency-nél CEO, Head of Business and Strategy pozícióban folytatja karrierjét.

„A jövő tekintetében több tervem is van, szeretnék sportkommunikációval és sportmenedzsmenttel foglalkozni, ez szerelemprojekt az életemben. Az 1997 óta működő újságírói és tartalomgyártó Arany Média Hírügynökséggel közel egy éve vezetem az fmbusiness.hu facility management szakportált, az online újság is új korszakba lép, eljött az ideje, hogy hangsúlyosabban megjelenjünk vele a média- és hirdetési piacon, ez egy nagyon izgalmas kihívás. Mindemellett pedig tovább építjük a családi brandünket, a vállalkozásból komoly ügynökséggé nőtt az Arany Digital Agency digitális kommunikációs reklámügynökség, melyet Mihalovics Réka kommunikációs szakemberrel (aki a Café Design, a HVG Konferenciák és Szemináriumok üzletága, és a kapcsolódó TEDxYouth@Budapest és TEDxBudapest szakembere, később pedig a JÓkenyér marketingkommunikációs vezetője volt) és egy szűk, hozzánk hasonló gondolkodású csapattal vezetünk – vidáman, bizalommal, ügyfélelégedettségre koncentrálva. Együtt dolgozunk a közép- és nagyvállalati tanácsadói múlttal rendelkező HR szakemberrel, Kiss Györgyivel is, aki több évtizedes HR vezetői, vezetőkiválasztási, recruitment és employer branding tapasztalatával segíti megbízóinkat. A tanítást, az előadásokat is tervezem tovább vinni, az utánpótlásnevelést nagyon fontosnak tartom.  Szóval, ahogyan az elmúlt évtized, úgy az előttünk álló is izgalmasnak és tervekben gazdagnak ígérkezik” – mondta Arany Gábor, az Arany Media Digital Agency reklámügynökség vezetője.