Arany Media Digital Agency full service reklámügynökség

A Gasherbrum Himalája expedíció sajtóját az Arany Media végezte

Sportkommunikáció, sajtókommunikáció - Arany Media Hírügynökség, digital communications agency

Sportkommunikáció: az Arany Média Hírügynökség készítette a Himalája expedíció sajtókommunikációs feladatait.

Hidden Peak és a Gasherbrum II. csúcsok meghódítására induló Himalája expedíció sajtókommunikációját az Arany Média digitális kommunikációs ügynökség újságírói végezték. Az expedíció több szempontból is rendhagyó volt, melyről az origo.hu-n megjelent Magyar expedíció indul a Himalájára írásunkban lehet bővebben olvasni.

Sportkommunikáció, sajtókommunikáció

A sajtókommunikáció, az újságírókkal való kapcsolattartás és a hírek szolgáltatása mellett a magazinos anyagokat, színes érdekességeket is készítettünk, mint például a hegymászó lányok bemutatása. Erről egy példa a Hegymászólányok civilben című írásunk.

A Himalája expedíció több hétig tartó projekt volt, előkommunikációval, tudósítással. Íme, erre is egy példa, a Magyar Nemzetben megjelent Alaptábor a Himaláján – és színes-érdekes anyagok készítésével. A hegymászókkal ebben a projektben műholdas telefonon tartottuk a kapcsolatot.

Kommunikációs pillanatok

…és sporttörténeti pillanatok, melyek a kommunikációs munkatársainkat is inspirálják, ilyenkor érezzük igazán, hogy siker a szenvedélyünk. “Az expedíció rádióján (helyi idő szerint) 8 óra 50-kor Erőss Zsolt jelentette, hogy a Gasherbrum II csúcsán áll” – tájékoztatta az Arany-Média Hírügynökséget Kollár Lajos, a expedíció vezetője. Kollár hozzátette: Erőss Zsolt után nem sokkal Nedeczky Júlia, Klein Dávid, Mécs László és Ugyan Anita is feljutott a Gasherbrum II csúcsára. Magyar hegymászónők korábban még nem jártak 8000 méter felett (7800 méter az eddigi női magassági rekord) – írta az origó sajtókommunikációs beszámolónk alapján.